Rummy Royal
Remi online logo Remi online - rummy royal
 
       Acasa        Reguli de joc       Trimitere bani       Primire bani       Contact       Harta Site  
 
 
   

           Rummy Royal

 

       Prezentarea siteului de remi

Rummy Royal in prezent este cel mai mare si cel mai popular site de remi , atragand zilnici un numar mare de noi jucatori. Avand in vedere popularitatea pokerului a fost doar o chestiune de timp pana cand si celelalte jocuri de carti de noroc au inceput sa fie apreciate si jucate. Fiecare jucator de remi poate gasi nceva intersant si atractiv la siteul Rummy Royal. Softwareul poate fi folosit pentru a juca remi pe bani reali sau virtuali, sunt multe tipuri de remi care pot fi jucate. Datorita faptului ca la Rummy Royal se organizeaza turnee ijn fircare zi nu veti duce lipsa de actiune si in plus toti jucatorii noi vor beneficia de bonusuri. Nu este un loc mai bune unde se poate juca remi pe bvani reali sau virtuali decat Rummy Royal.

Software-ul

Motivul pentru care majoritatea jucatorilor aleg acest site se datoreaza in marre parte softwarerului care ofera multe facilitati pe care alte siteuri nu le pot oferi. Este usor de instalat si usor de jucat. Softul poate fi descarcat gratis de pe siteul Rummy Royal dupa care este usor de creat contul si in functie de ce doriti puteti sa si jucati pe bani reali sau virtuali.

Jocuri

Se organizeaza turnee in fiecare zi, incluzand si unele turnee la care participarea este gratuita. Avanatajul acestora este ca nu se plateste taxa de inscriere , deci farta nici un effort financiar se pot castiga sume insemnate. La Rummy Royal aveti posibilitatea de a alege intre diferite tipuri de remi. Jocurile dintre care puteti alege sunt: Remi Gin, Kalloki 51, Kalloki 40, Gin Oklahoma si Gin Traditional. Indiferent de tipul de joc ales aveti posibilitatea sa il testati gratis, jucand pe bani virtuali.

Bonusuri si Promotii

Rummy Royal ofera un bonus fiecarui nou jucator atunci cand acestia isi incarca pentru prima data contul cu bani. Pentru a obtine bonusul trebuie indeplinite anumite conditii care sunt detaliate pe site.

* 100% Bonus pana la maxim of $200

Deasemenea veti putea beneficia de multe promotii atunci cand decideti sa deveniti un jucator al siteului Rummy Royal. Incluzand trei programe de premiere. Programele de premiere va rasplatesc fiecare joc cu stelute pe care puteti sa le schimbati pe bani sau pe premii. Periodic Rummy Royal isi rasplateste deasemenea si jucatorii loiali.

Suport

Rummy Royal ofera suport prin telefon, live chat si prin formularul de contact aflaat pe site. Prin chat si telefonul beneficiati de ajutor imediat si este forma de contact recomandata.

Program de remi online
 
 
 
 
REGULII DE JOC    
REMI CLASIC
REMI GIN
REMI KALOOKI
KALOOKI 40
REMI 500
OKLAHOMA GIN
bonus remi
Remi Royal     
Prezentare Remi Royal
Creare cont Remi Royal
Bonusuri
Tutoriale Remi Royal     
Remi Traditional
Remi Gin
Oklahoma Gin
Kalooki 40
Kalooki 51
bonus remi
ARTICOLE    
STRATEGIE REMI CLASIC
SFATURI REMI GIN
PONTURI REMI KALOOKI
STRATEGIE KALOOKI 40
DICTIONAR REMI ONLINE
BONUS FARA DEPOZIT
ASPECTE GENERALE
CANASTA
RUMMY ROYAL
PARTENERI    
JOCURI DE GATIT
Magazin de Jocuri
Remionline.org