Reguli de Joc Remi Kalooki - Plus sfaturi, recomandari si ponturi
Remi online logo Remi online - rummy royal
 
       Acasa        Reguli de joc       Trimitere bani       Primire bani       Contact       Harta Site  
 
 
   

           Remi Kalooki Online - Reguli de joc

 

       Ponturi si recomandari

Fiecare jucator primeste cate 13 carti. Jocul se joaca cu doua pachete standard de cate 52 de carti, plus doi Jokeri. Cartile si valorile lor:

kalooki1, , kalooki3

Jokerul poate fi folosit in orice formatie pentru a inlocui orice carte. Cand este folosit intr-o formatie pentru a inlocui o carte, Jokerul ia valoarea cartii pe care o reprezinta. Valoreaza 25 de puncte de penalizare daca se afla in mana jucatorului cand se termina un joc.

Dupa ce se impart cate 13 carti fiecarui jucator, restul cartilor se pune pe masa cu fata in joc, formand stocul de carti, in afara de o carte care se pune cu fata in sus, fiind prima dintre cartile aruncate.

O tura este alcatuita din trei parti:

  • Extragerea unei carti din stoc sau din cartile aruncate.
  • Alcatuirea de noi formatii (terte si suite)
  • Aruncarea unei carti

Este obligatoriu sa extragi o carte la inceputul turei tale, si sa arunci o carte la sfarsit.
Daca se termina stocul de carti, atunci se iau cartile aruncate, se amesteca pachetul si se pun cu fata in jos, formand un nou stoc de carti. Ultima carte aruncata va ramane insa acolo, cu fata in sus, pentru a porni o noua tura de carti aruncate.
Un jucator poate etala cand aduna cel putin 30 de puncte prin formatiile pe care le-a creat. Dupa prima etalare, jucatorul poate lipi carti din mana oricarei formatii etalate pe masa. Se pot lipi carti atat tertelor din 3 carti cat si suitelor. Refolosirea Jokerilor:

Daca o formatie din 3 carti contine un Joker, acesta poate fi eliberat in schimbul unei alte carti de acelasi rang, atat in cazul tertelor cat si al suitelor. De exemplu, daca s-a etalat o formatie joker1, un jucator care are joker2si un joker3poate sa adauge amandoua cartile acelei formatii, luand in schimb Jokerul si avand posibilitatea de a-l folosi in alta parte. Dar lipirea unui singur 10 duce la alcatuirea unei formatii inchise de 4 carti, 10-10-10-Joker, din care Jokerul nu mai poate fi scos.

Daca jokerul este intr-o suita, orice jucator poate sa il elibereze daca are in mana cartea pe care Jokerul o reprezinta.

Jocul se termina in momentul in care castigatorul etaleaza sau lipeste toate cartile pe care le are, in afara de una singura, cu care inchide.

Kalooki - Cand un jucator inchide cu toate cartile in mana, organizate in formatii, aceasta miscare se numeste Kalooki si inseamna inca 25 de puncte de penalizare pentru ceilalti jucatori, in afara de numarul de puncte pe care il au in mana. Dupa prima etalare, un jucator are voie sa adauge (lipeasca) alte carti din mana oricaror formatii etalate pe masa.

Progam de remi online
 
 
 
 
REGULII DE JOC    
REMI CLASIC
REMI GIN
REMI KALOOKI
KALOOKI 40
REMI 500
OKLAHOMA GIN
bonus remi
Remi Royal     
Prezentare Remi Royal
Creare cont Remi Royal
Bonusuri
Tutoriale Remi Royal     
Remi Traditional
Remi Gin
Oklahoma Gin
Kalooki 40
Kalooki 51
bonus remi
ARTICOLE    
STRATEGIE REMI CLASIC
SFATURI REMI GIN
PONTURI REMI KALOOKI
STRATEGIE KALOOKI 40
DICTIONAR REMI ONLINE
BONUS FARA DEPOZIT
ASPECTE GENERALE
CANASTA
RUMMY ROYAL
PARTENERI    
JOCURI DE GATIT
Magazin de Jocuri
Remionline.org