Reguli de Joc Remi Clasic - Plus sfaturi, recomandari si ponturi
Remi online logo Remi online - rummy royal
 
       Acasa        Reguli de joc       Trimitere bani       Primire bani       Contact       Harta Site  
 
 
   

           Remi Clasic Online - Reguli de joc

 

       Strategii si sfaturi utile

Obiectivul jocului este sa scapi de toate cartile pe care le ai in mana inaintea adversarilor tai. Organizandu-le in formatii (terte si suite). Jocul se joaca cu doua pachete standard de cate 52 de carti, fara Jokeri.

Fiecare jucator primeste cate 10 carti. Restul cartilor se pun pe masa cu fata in jos, formand stocul de carti, in afara de o carte care se pune cu fata in sus, fiind prima dintre cartile aruncate.

Cand ii vine randul, fiecare jucator trebuie sa ia o carte de jos. El poate alege intre stocul de carti (fata in jos) si ultima carte aruncata (fata in sus). Dupa ce isi aranjeaza cartile, trebuie aruncata una. Daca se termina stocul de carti, atunci se iau cartile aruncate, se amesteca pachetul si se pun cu fata in jos, formand un nou stoc de carti. Ultima carte aruncata va ramane insa acolo, cu fata in sus, pentru a porni o noua tura de carti aruncate.

Jucatorul poate sa etaleze cartile pe masa in momentul in care face o formatie. Daca jucatorul nu doreste sa etaleze nici o formatie, el trebuie sa arunce o carte, cu fata in sus, pe stocul de carti aruncate.

Cand ii vine randul, un jucator poate sa lipeasca o carte sau mai multe carti la formatiile deja etalate pe masa. De exemplu, daca e etalata formatia clasic1, se poate adauga clasic2, clasic5 sau clasic4

Exista doua feluri prin care se poate castiga la Remi Clasic:

Inchidere – primul jucator care isi arunca ultima carte castiga. Aici, ceilalti jucatori sunt penalizati cu numarul de puncte pe care il reprezinta cartile pe care le au in mana.

Remi – cand un jucator scapa de toate cartile doedata, fara sa fi etalat in prealabil. Aici, ceilalti jucatori sunt penalizati cu numarul de puncte pe care il reprezinta cartile pe care le au in mana, plus 25 de puncte.

 

Progam de remi online
 
 
 
 
REGULII DE JOC    
REMI CLASIC
REMI GIN
REMI KALOOKI
KALOOKI 40
REMI 500
OKLAHOMA GIN
bonus remi
Remi Royal     
Prezentare Remi Royal
Creare cont Remi Royal
Bonusuri
Tutoriale Remi Royal     
Remi Traditional
Remi Gin
Oklahoma Gin
Kalooki 40
Kalooki 51
bonus remi
ARTICOLE    
STRATEGIE REMI CLASIC
SFATURI REMI GIN
PONTURI REMI KALOOKI
STRATEGIE KALOOKI 40
DICTIONAR REMI ONLINE
BONUS FARA DEPOZIT
ASPECTE GENERALE
CANASTA
RUMMY ROYAL
PARTENERI    
JOCURI DE GATIT
Magazin de Jocuri
Remionline.org