Oklahoma Gin
Remi online logo Remi online - rummy royal
 
       Acasa        Reguli de joc       Trimitere bani       Primire bani       Contact       Harta Site  
 
 
   

           Prezentarea jocului Oklahoma Gin

 

       Reguli de joc

Oklahoma Gin este o varianta a jocului remi gin, este un joc care se bazeaza foarte mult pe indemanare si poate fi jucat de catre 2, 3 sau 4 jucatori. Este jucat folosind in singur pachet de carti standard, continand 52 carti. Daca este jucat de 2 jucatori fiecare primeste cate 10 carti. Daca este jucat de 3 sau patru jucatori fiecare primeste cate 7 carti. Scopul jocului Oklahoma Gin este sa fiti primul jucator care scapa da toate cartile incluzandu-le in terte si suite si etalandule.

Terta este alcatuita din 3 sau 4 carti de acealsi rang, in timp ce suita este alcatuita din 3 sau mai multe carti consecutive, de aceeasi culoare. Jucatorii isi incep runda prin ridicarea unei carti fie din stoc fie din gramada cartilor aruncate incluzand cartea intre cartile tinute in mana. Pentru asi termina runde jucatorul trebuie sa arunce o carte.

Exista 3 moduri de a castiga in Oklahoma Gin: Gin, Etalare, Undercut

Gin : jucatorul isi aranjeaza toate cartile in terte sau suite, afisandu-le pe masa deodata si aruncand ultima carte, in acest caz nu sunt acceptate carti moarte, nepotrivite.

Etalare: jucatorul isi aranjeaza cartile in terte sau suite si valoarea cartilor moarte este egala sau mai mica decat valoarea cartii de inceput

Undercut: cand valoaraea cartilor moarte al jucatorului este egala sai mai mica de cat cel al jucatorului care a egalat.

In cazul in care un jucator castiga prin Gin, se permite adversarilor afisarea formatiilor alcatuite pe masa pentru a reduce valoarea cartilor moarte si implicit punctele de penalizare. In cazul in care un jucator castiga prin Etalare adversarii isi pot afisa tertele si suitele pe masa si isi pot lipi cartile de formatiunile etalate initial de catre castigator. Astfel se permite reducerea punctelor de penalitate al jucatorilor infranti.

Castigarea prin gin ofera jucatorului cele mai multe puncte. Castigatorul unui joc constand din mai multe runde este cel care reuseste sa adune cat mai multe puncte. Jucatorii care castiga prin gin primesc 25 de puncte, in timp ce adversarii invinsi sunt penalizati cu de doua ori valoarea punctelor moarte. In cazul in care se castiga prin "Undercut" jucatorul primeste 20 de puncte iar ceilalti jucatori sunt penalizati cu diferente dintre cartile moarte ale castigatorului si cartile moarte ai invinsilor.

Cel care castiga prin etalare primeste 10 puncte si cei invinsi sunt penalizati cu punctele rezulatte din diiferenta cartilor maorate ai acestora si cartile moarte al celui care castiga.. In Oklahoma Gin Asul are valoarea de 1 punct (similar cu Blackjack), cartile de 10 si peste valoarea cate 10 puncte iar celalte carti au valoartea trecuta pe fata.

Program de remi online
 
 
 
 
REGULII DE JOC    
REMI CLASIC
REMI GIN
REMI KALOOKI
KALOOKI 40
REMI 500
OKLAHOMA GIN
bonus remi
Remi Royal     
Prezentare Remi Royal
Creare cont Remi Royal
Bonusuri
Tutoriale Remi Royal     
Remi Traditional
Remi Gin
Oklahoma Gin
Kalooki 40
Kalooki 51
bonus remi
ARTICOLE    
STRATEGIE REMI CLASIC
SFATURI REMI GIN
PONTURI REMI KALOOKI
STRATEGIE KALOOKI 40
DICTIONAR REMI ONLINE
BONUS FARA DEPOZIT
ASPECTE GENERALE
CANASTA
RUMMY ROYAL
PARTENERI    
JOCURI DE GATIT
Magazin de Jocuri
Remionline.org